Kverneland niittokone ja muut laadukkaat maatalouskoneet Tampereen lähistöllä

Pirkkalan myymälämme myy laadukkaat käytetyt ja uudet maatalouskoneet sekä varaosat ja tarvikkeet Tampereen alueella. Meiltä saat huippulaatuiset tuotteet sekä asiantuntevan palvelun. Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin New Holland-traktorit, CaseIh-traktorit, Farmi metsätyökoneet, Potila äkeet, BKT-traktorin renkaat kuin Kverneland-maatalouskoneetkin, kuten niittokoneet, kyntöaurat, piennarmurskaimet ja kultivaattorit. Saat meiltä kattavan valikoiman alkuperäisvaraosia, muun muassa New Holland, Case IH, Trima, Ford, Fiat, Kverneland ja Potila-tuotemerkeille sekä öljyt työkoneisiisi. Myymälästämme löydät niin ikään pienemmät tarvikkeet, kuten kulutusosat, akut, suodattimet ja yleisimmät maatalouden tarvikkeet. Pirkkalan myymälämme asiantuntevat työntekijät auttavat sinua mielellään, jotta löydät juuri itsellesi sopivat maatalouskoneet, osat ja tarvikkeet.Meiltä laadukkaat traktorin renkaat Pirkkalassa

E-P:n Kone ja Tarvike myy laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä traktorin renkaita edullisesti. Meiltä saat muun muassa Gri, Trelleborg, Nokia ja BKT-renkaat. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitessasi traktorin renkaita.


Suomalainen maatalouskonekauppa

E-P:n Kone ja Tarvike on vuodesta 1987 toiminut maatalouskonekauppa. Meillä on vuosikymmenten kokemus niin uusien kuin käytettyjenkin traktoreiden ja muiden maatalouskoneiden myynnistä sekä niiden varasosista ja huollosta. Myymälämme sijaitsevat Seinäjoella sekä Pirkkalassa, Tampereen lähistöllä. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman tuotteita maatalouden tarpeisiin. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet, etsit sitten uutta tai käytettyä konetta. Olemme aidosti asiakaslähtöinen perheyritys, joka ottaa asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme.


Huolto Seinäjoki

Matias Rajahalme
050 567 4228
m.rajahalme@gmail.com

Toni Mustasilta
040 687 4563
huolto@konejatarvike.net

Dilli Sitar

Muut huoltopisteet

Aukioloajat

Seinäjoki
Ma–pe 8–17 
La 9–13 
(Kesä-, heinä- ja elokuun olemme lauantaisin suljettuna.)

Pirkkala
Ma–Pe 8–16

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse