Maahantuonti

Tuomme käytettyjä maatalouskoneita ulkomailta.

Uudet ja käytetyt maatalouskoneet maahantuotuna – Joskin & muut laatumerkit

Ollaanpa rehellisiä: Laadukkaan työkoneen hankinta on eittämättä suuri investointi. Me olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita vaihtoehtoja ilman, että laadusta täytyy tinkiä tuumaakaan. E-P:n Kone ja Tarvikkeelta saat uudet maatalouskoneet à la Joskin, Farmi Forest sekä Nardi Harvesting. Lisäksi maahantuomme New Hollandin käytetyt traktorit Euroopan alueelta.

 

Maahantuontimallimme mahdollistaa suoran yhteyden valmistajille ilman välikäsiä, mikä poistaa turhia kustannuksia ja takaa sujuvan prosessinkulun. Nopeammin ja edullisemmin hommiin, hyvästit tarpeettomalle odottelulle!

 


Myymämme käytetyt laitteet on tarkastettu ja huollettu perusteellisesti, jotta voimme taata niiden suorituskyvyn ja kestävyyden. Täten varmistamme, että kauttamme kulkevat koneet palvelevat uutta omistajaansa vuosia.

 


Asiantunteva tiimimme on aina valmis auttamaan sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Oli kyse sitten maanmuokkauksesta, kylvöstä tai sadonkorjuusta, tartu luuriin tai tule käymään!

Uusi vai käytetty maatalouskone?

Uudella koneella on uuden takuu. Malleista uusimmissa hyödynnetään viimeisimpiä innovaatioita, jotka voivat muun muassa parantaa tuottavuutta, säästää polttoainetta ja pienentää ympäristövaikutuksia.

 

Käytettyjen traktorien valinta voi puolestaan tarjota merkittävää säästöä uusiin verrattuna. Lisäksi käytetyt koneet ovat usein heti saatavilla, kun taas uusilla koneilla voi olla pitkiäkin toimitusaikoja. Uudenveroisesti pelittävä käytetty on yleensä myös ekologinen valinta.

 


Miten koneiden kunto varmistetaan?

Myymämme second hand -koneet käyvät läpi perusteellisen tarkastusprosessin, jossa tarkistetaan muun muassa mekaaniset osat sekä moottorin, hydrauliikan ja elektronisten järjestelmien toimivuus. Tarvittaessa koneet huolletaan tai korjataan ennen myyntiä.

 


Onko käytetyillä maatalouskoneilla takuu?

Takuu vaihtelee koneittain ja merkeittäin. Tiedotamme aina mahdollisista takuuehdoista laitekohtaisesti.

 


Miten toimitus järjestetään?

Tarjoamme joustavia toimitusvaihtoehtoja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Meillä on kaksi omaa täysperävaunullista yhdistelmärekkaa, joilla toimitamme koneet asiakkaalle. Erikoiskuljetuslavetilla saamme lähes kaikki puimurimallit kuljetettua turvallisesti uuteen kotiinsa.

 

Katsotaan yhdessä, onko sinulle passeli ratkaisu esimerkiksi nouto toimipisteestämme tai koneen toimitus suoraan tilalle.

Maahantuomme maatalouskoneet seuraavilta merkeiltä:

Joskin


Joskin on tunnetuimpia ja arvostetuimpia maatalouskoneiden valmistajia, joka tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja viljelijöille ympäri maailman. Jokainen Joskin-kone on suunniteltu vastaamaan korkeimpia laatu- ja suorituskykystandardeja.


Meiltä saat kaikki Joskin-brändin alla olevat tuotteet. Ammattimaiset ratkaisut maataloutesi kaikkiin tarpeisiin – investoi laatuun, joka kestää!

Valmistajan sivuille

Farmi Forest


Suomalainen Farmi Forest tarjoaa laatua jo toisessa polvessa, niin asiakkaiden kuin valmistajien keskuudessa. Yritys on tunnettu laadukkaista ja kestävistä maatalouskoneistaan, jotka on suunniteltu nimenomaan pohjoisten olosuhteiden haasteisiin. Ehkäpä juuri sen takia niiden luotettavuudelle ja kestävyydelle on kysyntää ympäri maailman, sillä reilut 80 % koneista menee vientiin.


Meiltä saat kaikki Farmi Forest -brändin alla olevat tuotteet.

Valmistajan sivuille

Nardi Harvesting

 

Nardi Harvesting -laitteet on suunniteltu vastaamaan erityisesti viljelyn tarpeita.


Valikoimistamme löydät kaikki Nardin pöytävaunut, joilla kuljetat pöydän turvallisesti tie- ja pelto-olosuhteissa.

Valmistajan sivuille

New Holland

 

Täydellinen työkone pellolta kiinteistönhuoltoon: New Hollandilla on yli vuosisadan kokemus maatalouden parista.


Maahantuomme käytetyt New Holland -traktorit Euroopasta. Hinta-laatusuhteeltaan täyttä timanttia!

Kysy lisää