Rullatie 4 60510 Seinäjoki +358 6 428 9000

RENGASASENNUKSET SAAT
ODOTELLESSA!


Tuotteet

Traktorit ja muut koneet Seinäjoelta

E-P:n Kone ja Tarvike myy uudet ja käytetyt traktorit, puimurit, paalaimet, aurat, perävaunut jne. edullisesti. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tarkemmin Seinäjoen Hyllykalliolle ja Pirkkalaan!

Tuliterää vai vaihtokonetta?

Vaihtokoneet löydät täältä »
Uudet New Holland -traktorit, -paalaimet, -puimurit, -ajosilppurit »
Uudet Case IH -traktorit, -paalaimet ja -puimurit »
Kverneland-työkoneet »

Työkoneet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat New Holland- ja Case IH -traktorit, -puimurit ja -paalaimet. Kverneland-työkoneet sovittuvat näppärästi perään. Vankat Joskin-perävaunut kestävät kovaakin kulutusta. Järeästä Trima-etukuormainmallistosta löydät tarvitsemasi. Piko-pilkekoneet vievät klapikoneen tehot ja työmukavuudet uudelle tasolle.

Myymälä

Reilusta 700 m² myymälästämme löydät kaikki perushuoltoon vaadittavat yleistarvikkeet, kuten kiinnikkeet, kulutusosat, akut, suodattimet, sähkötarvikkeet ja kemikaalit, sekä työvaatteet ja jalkineet. Alkuperäisvaraosia hyllystä löytyy seuraaviin tuotemerkkeihin: New Holland, Case IH, Ford, Fiat, Kverneland ja Trima.

Auton ja traktorin renkaat

Meiltä saat rengasasennukset odotellessa niin traktoreihin kuin henkilöautoihinkin. Tuotemerkkejä: Petlas, BKT, Trelleborg, Mitas, Vredestein, Alliance, Nokia. Pronar-vanteet ja -keskiöt. Henkilöautoihin Toyo. Kaikki renkaat edullisesti alle! Soita Markolle, puh. 0400 260 048.

Öljyt

Meiltä saat laadukkaat Ambra-alkuperäisöljyt New Holland- ja Case IH -tuoteperheeseen. Laajaan valikoimaamme kuuluvat Teboil-öljyt henkilöautoista kalliomurskiin ja kaikkeen siltä väliltä. 

Hydrauliikkaletkut

Yli 2 000 nimikkeen hydrauliliitin-varasto, mm. BSB, JiC. Tuotemerkkeinä: Faster, Hydroscand ja Tema. Meiltä löydät hydrauliikkaletkut ja -liittimet edullisesti työkoneeseesi. Kattavasta valikoimastamme löydät tarvitsemasi ja pääset jatkamaan töitä mahdollisimman nopeasti. Huoltoautomme operoi tarpeen mukaan myös suoraan työmaalle.

Aukioloajat

Seinäjoki
Ma–pe 8–17 
La 9–13 
(Kesä-, heinä- ja elokuun olemme lauantaisin suljettuna.)

Pirkkala
Ma–Pe 8–16

Ota yhteyttä!

Uudet ja käytetyt traktorit, puimurit ja paalaimet jne. löydät Seinäjoen E-P:n Kone ja Tarvikkeesta. Voit soittaa tai lähettää viestiä. Tervetuloa myös paikan päälle, annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

Katso tarkemmat yhteystiedot ja ota yhteyttä!

uudet new hollandit