RENGASASENNUKSET SAAT
ODOTELLESSA!


Tuotteet

Traktorit ja muut koneet Seinäjoelta ja Pirkkalasta

E-P:n Kone ja Tarvike myy uudet ja käytetyt traktorit, puimurit, paalaimet, aurat, perävaunut jne. edullisesti. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tarkemmin Seinäjoen Hyllykalliolle ja Pirkkalaan!

Tuliterää vai vaihtokonetta?

Vaihtokoneet löydät täältä »
Uudet New Holland -traktorit, -paalaimet, -puimurit, -ajosilppurit »
Uudet Case IH -traktorit, -paalaimet ja -puimurit »
Kverneland-työkoneet »

Työkoneet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat New Holland- ja Case IH -traktorit, -puimurit ja -paalaimet. Kverneland-työkoneet sovittuvat näppärästi perään. Vankat Joskin-perävaunut kestävät kovaakin kulutusta. Järeästä Trima-etukuormainmallistosta löydät tarvitsemasi. Piko-pilkekoneet vievät klapikoneen tehot ja työmukavuudet uudelle tasolle.

Myymälä

Myymälöistämme löydät kaikki perushuoltoon vaadittavat yleistarvikkeet, kuten kiinnikkeet, kulutusosat, akut, suodattimet, sähkötarvikkeet ja kemikaalit, sekä työvaatteet ja jalkineet. Alkuperäisvaraosia hyllystä löytyy seuraaviin tuotemerkkeihin: New Holland, Case IH, Ford, Fiat, Kverneland ja Trima.

Auton ja traktorin renkaat

Meiltä saat rengasasennukset odotellessa niin traktoreihin kuin henkilöautoihinkin. Tuotemerkkejä: Petlas, BKT, Trelleborg, Mitas, Vredestein, Alliance, Nokia. Pronar-vanteet ja -keskiöt. Henkilöautoihin Toyo. Kaikki renkaat edullisesti alle! Soita Markolle, puh. 0400 260 048.

Öljyt

Meiltä saat laadukkaat Ambra-alkuperäisöljyt New Holland- ja Case IH -tuoteperheeseen. Laajaan valikoimaamme kuuluvat Teboil-öljyt henkilöautoista kalliomurskiin ja kaikkeen siltä väliltä. 

Hydrauliikkaletkut Seinäjoelta

Yli 2 000 nimikkeen hydrauliliitin-varasto, mm. BSB, JiC. Tuotemerkkeinä: Faster, Hydroscand ja Tema. Meiltä löydät hydrauliikkaletkut ja -liittimet edullisesti työkoneeseesi. Kattavasta valikoimastamme löydät tarvitsemasi ja pääset jatkamaan töitä mahdollisimman nopeasti. Huoltoautomme operoi tarpeen mukaan myös suoraan työmaalle.

Aukioloajat

Seinäjoki
Ma–pe 8–17 
La 9–13 
(Kesä-, heinä- ja elokuun olemme lauantaisin suljettuna.)

Pirkkala
Ma–Pe 8–16

Ota yhteyttä!

Uudet ja käytetyt traktorit, puimurit ja paalaimet jne. löydät Seinäjoen E-P:n Kone ja Tarvikkeesta. Voit soittaa tai lähettää viestiä. Tervetuloa myös paikan päälle, annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

Katso tarkemmat yhteystiedot ja ota yhteyttä!

uudet new hollandit